DESPRE

Respectul față de semeni este un dar pe care trebuie să-l prețuiești în fiecare zi pentru a-ți păstra umanitatea

După ce inițial, între anii 2008 – 2019, activitatea noastră s-a desfășurat în sediul situat pe strada Dobrogeanu Gherea, nr. 1, începând cu data de 1 mai 2019 sediul a fost mutat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 102, vis-a-vis de Statuia lui Stefan cel Mare din Centrul Civic, lângă fostul Supermarket Racova (Marfin Bank).


Cu o suprafață de 140 m.p., noua locație stil ”open space” dispune de o sală de ședințe, o sală de protocol, precum și de utilitățile necesare unei bune funcționări.


Pe lângă serviciile specifice profesiei liberale, în acest spațiu funcționând trei cabinete, veți descoperi servicii integrate privind protecția datelor cu caracter personal pentru companii (consultanță și implementare Regulament (U.E.) 2016/679 – GDPR
), precum și servicii de proiectare și asistență în construcții.

Cabinetul a fost înființat în luna februarie a anului 2007 oferind servicii de asistență juridică și reprezentare în domeniul dreptului civil, dreptului penal, dreptului muncii, dreptului administrativ, dreptului fiscal, servicii de implementare a Regulamentului (U.E.) 2016/679 (General Data Protection Regulation), precum și servicii specializate de înființare, dezvoltare și administrare permanentă a unor companii cu capital străin.

%d blogeri au apreciat: