DREPTUL MUNCII

dreptul muncii

Cabinetul nostru oferă consultanță juridică în vederea întocmirii actelor specifice Legii nr. 53 din 2003 constând în redactarea contractelor individuale de muncă, a contractelor privind confidențialitatea, proprietatea intelectuală, neconcurența și non-solicitarea, a anexelor privind beneficiile acordate angajaților, a notelor de informare G.D.P.R., a actelor adiționale la contractul individual de muncă privind majorările salariale, a fișei postului, a actelor adiționale la contractul de muncă în ce privește activitatea de telemuncă/home office reglementată prin prevederile Legii nr. 81 din 2018, redactarea regulamentului de ordine interioară, a politicilor privind reglementarea activității de telemuncă, a deciziilor necesare reglementării diverselor activități de telemuncă, a deciziilor unilaterale emise de către angajator în acord cu prevederile art. 48 din Legea nr. 53 din 2003, precum și cu privire la reglementarea altor activități, în acord cu prevederile legale, redactarea contractului colectiv de muncă, redactarea documentelor privind sancționarea disciplinară și a documentelor specifice procedurii concedierii, etc.
Asigurăm servicii de asistență juridică și reprezentare a persoanelor în procedura cercetării disciplinare, acestea incluzând explicarea procedurii, prezentarea condițiilor de fond și formă ce trebuie respectate de către angajator în momentul întocmirii actelor, redactarea documentelor relevante în apărare.
SenQ Law Office asigură servicii de asistență juridică și reprezentare în litigiile de muncă inclusiv prin redactarea contestațiilor împotriva deciziilor de sancționare sau concediere, a acțiunilor în pretenții privind plata drepturilor salariale, a orelor suplimentare si a diurnelor cuvenite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s