DIVORT & PARTAJ

Procedura desfacerii căsătoriei implică din partea dumneavoastră un proces amplu de conștientizare a noii realități și de aceea apreciem faptul că trebuie să vă oferim consultanță prealabilă cu privire la efectele ulterioare desfacerii casătoriei. Informațiile privind exercitarea autorității părintești exclusivă sau în comun, locuința minorului sau a minorilor după divorț, stabilirea unui program de vizită eficient, stabilirea pensiei de întreținere, vă vor întregi imaginea de ansamblu și vă pot ajuta în luarea unei decizii responsabile.
În astfel de condiții, cabinetul nostru oferă servicii de redactare a acțiunii introductive pentru reclamant sau a întâmpinării pentru pârât, depunerea acestora împreună cu înscrisurile relevante, precum și reprezentare în instanța de judecată pe întreaga durată a procedurii.

Procedura partajului judiciar este, de asemenea, de natură a vă influența viitorul, motiv pentru care cabinetul nostru vă oferă consultanță inițială cu privire la modalitățile de realizare a partajului bunurilor comune și a celor mai bune variante pe care le aveți la dispoziție raportat la situația în care vă aflați.
Asistența juridică și reprezentarea în procedura partajului judiciar presupune redactarea acțiunii introductive pentru reclamant sau a întâmpinării pentru pârât, depunerea acestora împreună cu înscrisurile relevante și reprezentarea în instanța de judecată pe întreaga durată a procedurii.

Senq Law Office oferă asistență juridică și reprezentare și în procedura partajului succesoral si procedura ieșirii din indiviziune, evaluând in detaliu toate circumstanțele cauzei și urmărind cu profesionalism finalizarea procedurii într-un termen rezonabil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s