ÎNFIINȚARE ȘI DEZVOLTARE COMPANII

Ne plac provocările și planurile îndrăznețe și, de aceea, pentru investitorii străini am conceput un pachet complex prin care îi asistăm din primul moment în care doresc să investească în România.

În pachetul inițial – (SenQ Establishment) – sunt incluse serviciile de înființare societate în România, redactarea actului constitutiv și a tuturor actelor necesare în relația directă cu Oficiul Registrului Comerțului, studii de piață și sfaturi cu privire la zona teritorială adecvată investiției viitoare, explicarea procedurilor viitoare și conturarea planului de acțiune pentru demararea investiției.

În pachetul ulterior înființării entității – (SenQ Development) – sunt incluse servicii de setare a programului și termenelor pentru implementarea etapelor investiției, prezentarea potențialilor furnizori (cel puțin trei variante) pentru fiecare serviciu necesar investitorului, reprezentarea în relația cu furnizorii și cu instituțiile statului.

SenQ Assistance reprezintă serviciul nostru permanent care asigură investitorului, pe lângă activitățile cuprinse în pachetele anterioare, o supraveghere continuă a activității administrative, a corectitudinii cheltuielilor efectuate și a optimizării acestora în funcție de dorința clientului, asigură comunicarea directă cu furnizorii, cu serviciile de contabilitate contractate, fiind reprezentantul investitorului inclusiv în relația cu angajații.
Serviciile noastre acoperă inclusiv redactarea înscrisurilor necesare angajatorului în relația cu angajații săi în domeniul dreptului muncii, redactarea politicilor generale ale companiei și implementarea completă a GDPR la nivelul companiei.
Serviciile sunt expuse cu titlu exemplificativ, existând o multitudine de activități care pot fi acoperite în relația permanentă.

Aceste servicii sunt valabile și pentru societățile cu capital românesc sau mixt, acceptând colaborarea după o prezentare detaliată a rezultatelor care sunt urmărite și o relatare cinstită a noastră cu privire la ce putem realiza din ceea ce se dorește.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s