CAMPANIE DE AJUTORARE – MODELE ACTE

Văzând multitudinea solicitărilor formulate de către angajatori în vederea acordării ajutorului în întocmirea actelor necesare privind instituirea activității de telemuncă (home office), ne-am gândit că am fi de un real ajutor, dacă am întocmi modele orientative și le-am pune la dispoziția acestora prin intermediul tehnologiei informației și a comunicațiilor.

Precizăm faptul că astfel de solicitări au fost formulate către cabinetul nostru și din partea unui număr considerabil de angajați, aceștia solicitându-ne ajutorul pentru a fi siguri că actele care le vor fi puse la dispoziție de către angajatori respectă prevederile legale și nu sunt afectate în nici un fel drepturile salariale așa cum acestea sunt recunoscute de către legiuitor prin prevederile Legii nr. 53 din 2003, Legii nr. 81 din 2018, precum și a altor acte normative care reglementează drepturile cuvenite salariaților.

Plecând de la întocmirea acestor înscrisuri esențiale pentru o corectă reglementare a activității de telemuncă, am considerat că suntem datori să punem la dispoziția persoanelor interesate și a altor modele de acte care vor fi necesare în această perioadă de grea încercare.

În următoarele zile, în limita timpului disponibil, încercăm să încărcăm cât mai multe modele de acte care să vină în sprijinul activității angajatorilor și a angajaților, imediat ce va fi finalizată redactarea acestora.

Desigur, angajatorii a căror activitate nu a fost închisă au la dispoziție mai multe optiuni cu privire la modul în care își vor desfășura activitatea în continuare și credem ca articolul privind Continuarea activității companiilor în noua realitate – documente necesar a fi întocmite – adoptarea strategiilor optime va fi de un real ajutor acestora

link: Continuarea activității companiilor în noua realitate – documente necesar a fi întocmite – adoptarea strategiilor optime

Succes!

Modele acte: