NE-AM MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ

Am împachetat hăinuțele, am transportat mobila, am desfiletat și luat becurile, am închis lumina în toate camerele, am lăsat un geam deschis, ca să se mai aerisească încăperile. În sfârșit ne mutăm zilele acestea în casă nouă, mai avem de văruit câțiva pereți și de pus cuierul pe hol, în rest e totul pregătit, inclusiv conexiunile la apă, electricitate, net, cablu, etc.

Având în vedere numărul de utilizatori care au ales să ne urmărească și care a cam crescut  în ultimul an, transmitem că singura modalitate în care ne puteți urmări este prin intermediul paginii de Facebook a cabinetului, în noul site eliminând posibilitatea vizitatorilor de a se abona, înțelegând să reducem la minim colectarea datelor cu caracter personal, în acord cu prevederile Regulamentului (U.E.) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Casa nouă o puteți vizita aici:

www.avocatsenq.ro

dar vă rugăm să ignorați cuierul căzut (pe holul de intrare), având în același timp grijă să nu vă împiedicați de el.

Ne puteți pândi aici:

Facebook

și chiar ne-ar face plăcere!

În vechea casă am lăsat geamul deschis pentru un nou și viitor proiect dedicat profesiei, dar mai durează până timpul ne va permite să-l punem pe picioare.

Vă mulțumim frumos pentru cadourile de casă nouă!

Promitem să le folosim cu maximă responsabilitate!

Enjoy!

Pagina de facebook o găsiți aici:

Pagina de internet:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: